18 elokuuta 2013

Proteiinipatukoita


Proteiinipatukat on hyvä välipala, silloin kun muuta ei ole tarjolla ja tulee nälkä yllättäen. Itselläni on laukussa näitä yleensä aina yllättäviä tilanteita varten.

Sain sittemmin Leaderilta testiin toisen blogin myötä näitä patukoita. Heillä on proteiinipatukoissa kaksi makua, jotka ovat gluteenittomia (kun olen keliaakikko). Toinen on isompi tuplasuklaapatukka ja toinen on Protein Delight suklaakuorutteinen ja rapea pähkinäproteiinipatukka. Itse suosin tuota pienempää Delight patukkaa, koska se on musta vaan maistuu paremmalta ja ehkä sopivampi ainakin mun mielestä myös kokonsa puolesta.


Proteiinipatukat on hyvä lisä itselleni silloin, jos olen töiden jälkeen menossa johonkin. Patukoita voi kantaa käsilaukussa ja nauttia sitten kahvilassa kahvin kanssa ikään kuin välipalana, jos kahvilassa ei ole tarjolla gluteenitonta. Tuo kommentti siis koskee usein vain meitä keliaakikkoja.Himokuntoilijalle molemmat tuotteet ovat hyviä. 

Leaderilta löytyy hyvät valikoimat normiruokavalioisille. Suosittelen. Tämä postaus sisälsi vähän tuotesijoittelua ja mainontaa ;)

Maiju

7 kommenttia:

 1. Tuo tuplasuklaa on kyllä makunsa puolesta onnistunut proteiinipatukka ja Leaderillä on muitakin hyvänmakuisia proteiinipatukoita (ei maksettu mainos). Itse korvaan näillä joskus kiireisinä hetkinä aterian; yleensä välipalan tai iltapalan, mutta pyrin siihen, että kaikkia päivän aterioita ei näillä korvata. Vaihtoehtoja on nykyisin paljon ja näissäkin kannatta katsoa mitä sisältävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä jotain on pielessä, jos eläisi vain proteiinipatukoilla... mutta ihana lisä silloin, kun ei ole muuta "terveellistä" tarjolla...niin kuin mulle usein käy kahviloissa ;)

   Poista
 2. Noista patukoista, mä en ymmärrä miksi ne kaikki on suklaakuorrutettuja ??? Joskus kyllä tympäsee tuo suklaa. Ja nyt kun oon kattelut noit proteiini juomia, taas sama juttu, useammat suklaata, yök ????? Joskus tykkäis syödä missä ei olis kuorrutetta ollenkaan. Mä asun pienellä paikkakunnalla jossa ei toi valikoima oo kovin häävi :( !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija käypä Punnitse ja säästä kaupassa. Siellä myydään patukoita, jotka on tehty pähkinöistä, manteleista ja siemenistä. Eivät sisällä suklaata.

   Poista
 3. Proteiinipatukoita mullakin on joko mukana tai kotona jääkaapissa. Oi, tykkään kylmästä suklaasta :)
  Treenin jälkeen tosin juotavassa muodossa oleva proteiini on tehokkaampaa, mutta välipalana patukat ovat tosi hyviä!
  Ja Tuijalle vielä; prismoissa (taikka netin kautta) proteiinijuomia kannattaa ostaa pusseissa, tulee paljon halvemmaksi kuin tetroissa myyty. Esim. kahvinmakuinen on ihan namia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Mari taitaa muistaakseni käyttää jauheina protskujuomiaan ;)

   Poista
  2. Jep. Treenin jälkeen juon aina palautusjuoman. Proteiinipatukoita käytän, kun on pakko korvata joku ateria. Näistä varmaan tulee poustausta tuonnempana :)

   Poista