01 lokakuuta 2013

Kaikkien aikojen paras suomalainen jääkiekkoilija

Kaikki ovat varmasti joskus kuulleet nimen Teemu Selänne. Nekin, jotka eivät jääkiekosta välitä yhtään. Kiistämättä on huippu-urheilija ja erinomaisesti menestynyt sellainen. 
Huippu-urheilija yhä, vaikka iän puolesta huippukiekkoilijan uran ehkä pitäisi olla jo ohitse ja miehen itsensä nauttia eläkepäivistä huippu-urheilun suhteen.
Mies on upea esimerkki siitä miten pysyä huippukunnossa edelleen ja millainen polte pitää olla, että jaksaa vuodesta toiseen pysyä huipulla. 

Elokuva Selänne; dokumentti miehen tähän astisesta urasta ja elämästä, harrastuksesta, josta tuli ammatti ja elämä. Esimerkki tosielämästä; onnistunut sellainen.
Kaikilla ei harrastuksesta tule uraa eikä ainakaan rahakasta sellaista, mutta liikunta voi kuulua jokaisen meidän elämään. 

Suosittelen lämpimästi katsomaan kyseisen dokumentin, jos mahdollista (ei maksettu mainos). Me katsottiin tämä Maijun kanssa ennakkonäytöksenä, kun sellainen mahdollisuus oli. Kumpikaan meistä ei suuntaa ammattilaisjäille, mutta ehkä tulevana talvena kokeillaan pysytäänkö luistimilla....

                                                       Mari

1 kommentti: