07 lokakuuta 2013

Riisiproteiinijauhetta testissä

Sain purkin Puhdistamon riisiproteiinijauhetta testiin.  Kannoin purkin viime viikolla töihin ja ajattelin ottaa työkaverini mukaan testiraatiin. Itse olin ottanut mukaan rasvatonta maitoa ja ajattelin sekoittaa jauheen siihen. Työkaverini sekoitti jauheen veteen.


Tässä vielä ollana purkin kimpussa. Mielenkiintoista.


Kun purkki saatiin auki, niin sitten maito ja jauhe sekaisin. Sen jälkeen vain sekoitus ja nauttimaan.  


Purkin kyljessä luki, että koostumus on jauhomainen. Mielestäni maku oli ihan OK, mutta todellakin koostumus oli aika jauhomainen, jopa niin, että jauhomaisuus tuntui jäävän hampaisiin. Maku oli omasta mielestäni ihan ok. 

Työkaverini ei antanut tälle juomalle hyviä pisteitä. Juuri tuon jauhomaisuuden takia ja voi olla makuun vaikutti hänen osaltaan myös se, että hän sekoitti jauheen veteen. 

Pitänee pistää tuo Marikin testaamaan tämä sama jauhe ja katsoa, että mikä on hänen tuomionsa tästä jauheesta. 

Onko muut tätä maistaneet? Jos on, niin mikä on teidän tuomionne tästä?

Maiju4 kommenttia:

 1. Ei mennyt alas, mutta mä olenkin tosi nirso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että se on tuo riisi, joka sen aiheuttaa. Kun olen itse keliaakikko, niin usein tällaiset aineet kuin riisijauhot yms. saattavat aiheuttaa sen jauhoisuuden tunteen ;)

   Poista
  2. on muuten hyvää ja tehokasta, olen käyttänyt tuota vuoden päivät aina pyörä, hiihto, uinti, tai jumppatuokioin jälkeen. Menee muuten aamujugurtinkin seassa loistavasti. Parasta mitä olen koskaan käyttänyt =)

   Poista
  3. Hyvä kun tykkäät, tästä näkee, että makuja monia. Itseäni häiritsi oikeastaan jauhoisuus.

   Poista