19 lokakuuta 2013

Kookosvesi hyvä nesteyttäjä

 Olen törmännyt jo aikaa sitten termiin kookosvesi. Kun siitä luin, niin se alkoi tuntumaan kiinnostavalta. Aloin siitä etsimään tietoa, kun se ei ollut mulle mitenkään tuttu. Tutkimuksiakin siitä on tehty ja erään tutkimuksen mukaan kookosvesi nesteyttää yhtä hyvin kuin urheilujuomat ja paremmin kuin vesi. Tuosta syystä mua alkoi tuo kiinnostamaan.

Itse olen aina ollut enemmänkin veden lipittäjä kuin urheilujuomien. 

Nyt sain messuilta ostettua, joten aika lähellä olen jo myös kokeilua. Ostin kahta erilaista ja kohta pääsen näitä testaamaan.


Onko muilla mitään kokemusta näiden käytöstä? Kuulisin mielelläni käyttökokemuksia.

Maiju

5 kommenttia:

 1. Mä satunnaisesti juon, pitää ehdottomasti olla kylmää. Musta niissä on vähän sellanen tunkkanen maku, kylmänä se ei niin tule läpi. Mutta koska uskon että on terveellistä niin pitäähän sitä välillä lipitellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. alma/anette: En ole itse näitä Maijun esittelemiä maistanut, mutta jossakin matkoillani on tullut tutuksi (eri merkkiä tosin) ja olen samaa mieltä, että kylmänä parempi, jotta tunkkaisuus ei tule läpi. Lienee kaikkien kookosvesien ominaisuus tuo tunkkaisuus...

   Poista
  2. Kuuleman mukaan näitä on myös maustettuina. Joitain kokemuksia luin siitä, että kannattaisi ostaa alkuun ainakin maustettuina.

   Poista
 2. Olen juonut kookosvettä jo jonkin aikaa, kun löysin sitä yhdestä luontaistuotekaupasta. Mainitsin siitä http://triathlontreeni.blogspot.fi/2013/08/syomista-ja-juomista.html kirjoitusessa ja siellä kuvassa oleva on ainakin ihan hyvää. Aika lähellä vettä sanoisin. En ole kauhean hyvä juomaan vettä, koska se alkaa hölskymään vatsassani melko herkästi ja useasti tuntuu, että se ei edes imeydy kovin hyvin. Kookosvesi onkin ollut loistava vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura; käynpä tutustumassa blogisi sisältämään linkkiin ja kenties tuo pitää testata myös. Veden hölskyminen ei ole mukava tunne niin yhtään.

   Poista