14 lokakuuta 2013

Kolmen minuutin muna

I Love Me -messuilla tuli eteen kapine, joka on nimeltään kolmen minuutin muna (Three Minute Egg - ei maksettu mainos). Minulle uusi tuttavuus, mutta joogaa harrastaville varmasti paremmin tuttu.
Ei liity mitenkään ruokaan, mutta kehon hyvinvointiin kylläkin.

Alla 3 minuutin muna eli joogatiili Maijun käsissä. Nimi on tullut muotonsa puolesta.


Näitä kevyitä kapistuksia oli tarjolla eri värisiä ja painoa näillä ei ole nimeksikään. Tuote on siis joogatiili, jota voi käyttää muutkin kuin joogaa harrastavat.


Selkä -lehdessä oli sivu, jossa oli eri asentoja ja venytyksiä kuvattuna tämän joogatiilen kanssa.


Ja jos ajattelen itseäni niin erinomainen kapine, kun haluan saada rintakehäni avautumaan nykyistä paremmin ja ryhtini parantumaan venyttelyn avulla. Tässä alla kuvassa on asennot tiilille kuinka ne pitää olla aseteltuna lattialle, kun avaat rintakehääsi (sinisen tiilen päälle tulee asettaa pää ja pinkin päälle selkäranka).


Alla olevassa kuvassa asento, jolla rintakehä avautuu hyvin (kuvan nainen, jonka nimeä ei tullut kysyttyä, on antanut luvan kuvan käyttämiseen). Nupukkipintansa ansiosta joogatiili ei luista alta pois, kun sen asettaa maton päälle. Hintakaan ei ollut päätä huimaava (19e/joogatiili). Yksinkertainen tuote, ja vaikutti hyvin tehokkaalta tarkoitukseensa.

Itse tulin siihen tulokseen, että taidan hankkia itselleni ikioman joogatiilen; tuttavallisesti kutsuttuna kolmen minuutin muna.

                                                                Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti