13 lokakuuta 2013

Maustamaton rahka vai maustettu rahka?

Viikonloppuuni kuului vierailu I Love Me -messuilla, joissa Maiju oli koko viikonlopun bloggarina toisen bloginsa puolesta ja valittuna bloggarina. 
Messuilla oli kaikkea kauneuteen, muotiin, terveyteen liittyvää lisättynä koruilla ja kelloilla. Itselläni ei ollut mitään tiettyä juttua mitä olisin halunnut katsastaa, mutta kun paikan päälle pääsin kävi selväksi, että terveyteen liittyvät kiinnostivat eniten.

Messuilla kun aikansa pyöri ei voinut välttyä tuote-esittelyiltä ja maistiaisilta. Sinänsä ihan kiva, että jaetaan maistiaisia niin voi tutustua tuotteisiin myös maun ja koostumuksen osalta ja miettiä mahdollista ostopäätöstään, kun seuraavan kerran kauppaan astelee.

Ensimmäisenä kohdalle osui Danonen Vitalinea Pro -välipalarahka (ei maksettu mainos).


Danone Vitalinea Pro -rahkapurkit käsissä


Pohjalta kun kuopaisi löytyi mustikkayllätys hillomaisena

Kalorimäärä 160g:n eli tuon koko purkin osalta

100g sisältää kuvan mukaiset määrät mm. energiaa, proteiinia, hiilihydraatteja, sokeria ym.

Ehrmannin maitorahkan ravintosisällön lukemat vertauksena (ei maksettu mainos)
Maistuihan tuo tuote hyvälle, mutta itseäni harmittaa aina, kun nämä sisältävät sokeria niin paljon, että ihan hirvittää. Nykyisin, ei ennen hirvittänyt yhtään, kun ei sokereihin eikä tuotesisältöön kiinnittänyt mitään huomiota. Kannattaa kuitenkin lukea nuo tuotteiden sisällöt ja valita se terveellisempi vaihtoehto.
Laitoin tähän vertaukseksi toisen, maustamattoman rahkan ja sisältöluettelon mukaisesti sokeria kyseisessä tuotteessa on huomattavasti vähemmän. 
Arvata saattaa siis kumman minä valitsen, kun painoani haluan hallita ja sokerit ovat minimissä. 
Makua saa marjakeitosta ja hedelmistä halutessaan. Itselläni maustamaton rahka menee alas ilman ongelmia pari kertaa päivässä.

Maistiaisin oli mennyt runsaasti sunnuntainakin
Uskon kuitenkin, että nämä välipalatuotteet kehittyvät jatkossa enemmän ja enemmän sinne terveellisempään suuntaan ja varsinkin sokerittomiksi. Kysyntä kun on kasvamaan päin.


                                                                 Mari


2 kommenttia:

  1. Kyllä saa olla tarkkana- jos haluaa maistella niin Skyr on myös hyvä vaihtoehto välillä. Heillä on useampi maku ja olisikohan 4 makua joissa hiilarit ovat matalammat. Tosin sitten on makeutusaineita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitäkin vähän hämäävästi mainostetaan ikään kuin terveellisinä. Sitten on tuota sokeria niin paljon.

      Poista