29 joulukuuta 2013

Kahvakuulakoulu kirjana

Taannoin vieraillessamme Maijun kanssa kirjan julkistamistilaisuudessa tarttui käteen julkaistun kirjan lisäksi toinenkin; Tuomo Kilpeläisen Kahvakuulakoulu.
Sitä en voinut ohittaa jo senkin takia, että aihe on lähellä sydäntä, kun itsekin kahvakuulailen silloin tällöin ja tietenkin, koska blogimme nimi on sopivasti tähän liittyvä.

Luettuani kirjan totesin, että sitä voi suositella muillekin. Kirja tarjoaa perusteet harjoittelun aloittamiseen ja sisältää hyviä vinkkejä lajin parissa puuhastelleillekin. Kirja on sananmukaisesti koulu kahvakuulailun pariin sisältäen kattavan liikepankin kuvien kera harjoitteluun ja opastuksen suoritusten oikein tekemiseen. Perustekniikkaa ja harjoittelumalleja unohtamatta.
Sopii muun muassa sellaiselle, jolla on intoa omatoimisesti kokeilla kahvakuulailua ja myös sellaiselle, joka on kahvakuulaillut tovin, mutta haluaa tarkastella tekniikkaansa ja saada uusia ideoita liikkeisiinsä.
Itse ajattelin testata koko liikepankin pikkuhiljaa ja kiinnittää huomiota omaan tekniikkaani kahvakuulien parissa. Siinä sitä riittää puuhaa hetkeksi (toivottavasti ei kuulat kotona putoile käsistä...). Samalla sitä tulee kehittäneeksi voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä ja saa vaihtelua salilla treenaamiseen.

Linkki Fitran sivulle:
Kahvakuulakoulu kirjana

                                                                Mari


1 kommentti:

  1. Hyvä kun postasit tämän... Oli meinaan eilen mielessä... Kirja on mun mielestäni myös hyvin tehty.

    VastaaPoista