27 joulukuuta 2013

Joulun jälkeen niskasta kiinni

Meikäläinen relaa aina välistä tämän elämäntaparemonttinsa kanssa ilman suurempaa huonoa omaatuntoa. Näin tein myös tänä jouluna. Olen monesti miettinyt, että kumpi on parempi, se, että pidän tiukasti kiinni rutiineista vaiko se, että välistä annan itselleen luvan vetää myös överiksi. No mä olen päätynyt tuohon jälkimmäiseen. Vuosi sitten jouluna mä sinnittelin aika hyvin ilman mitään kauheita kiusauksia. Yritän välttää ostamasta kotiin kauheasti karkkeja yms, mutta niitä välistä tulee sitten muualta.

Tärkeää tässä on kuitenkin se, että mahdollisimman nopeasti palaa sitten takaisin niihin terveellisiin valintoihin.

Itselleni sopii siis tällainen elämäntapa, toiset ovat sitten ehdottomampia asian suhteen. Jokainen siis tehköön siten miten itse parhaaksi asian kokee.

Marille nostan hattua siitä, kun hän jaksaa pysyä koko ajan ruokavaliossaan. Se on hienoa.

Näille sanoin nyt taas hyvästit (en mä näitä kaikkia yksin syönyt).


Tänään on sitten jo harrastettu liikuntaakin ihan riittävästi.

Päätin suunnata päivällä salille. Yhdistin salille menoon vähän "hyötyliikuntaa" eli kävelin Vantaan puolelle pysäkille, johon meiltä on vähän matkaa. 
Näin sain vähän  ylimääräisiä askeleita ja hyötyliikuntaa.Suuntasin Jumboon.


Ennen shoppailuja kävin Flamingon Elixiassa hoitamassa saliohjelman läpi.


Kyllä se arki tästä taas lähtee sujumaan.
Tärkeintä on siis palata nopeasti rutiineihin. 
Tästä on taas hyvä jatkaa.

Maiju


2 kommenttia:

  1. Välillä on hyvä ottaa vähän rennommin. Sen jälkeen jaksaa taas olla tiukkana, jos sellaista tarvetta esiintyy. Itselläni on se motto, että kun annoin itseni ottaa rennosti 20 vuotta voin nyt hyvin olla tiukkana pääsääntöisesti päästäkseni haluamaani tavoitteeseen ja kunnes olen varmasti sinut uuden elämäntapani kanssa. Alan olla aika lähellä tätä tilannetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihailtava periaate... Mä olen yrittänyt opetella sitä, että tällaisten päivien jälkeen pitää heti vaan taas jatkaa siitä mihin on jäänyt... Ennen repsahdus oli sitä, että hitsi se oli sitten siinä... Nykyään ei enää ;)

      Poista