03 joulukuuta 2013

Tutustumiskäynti uudella salilla osa 2

Eilen bloggasin, että tutustuin uuden salin tarjontaan. No tässä hieman lisää siitä tarjonnasta mitä löytyi kyseisellä reissulla.
Tikkurilan Elixialla on isot tilat, joten sinne mahtuu laitteita, välineitä ja vempaimia pariin kerrokseen hyvinkin ja hetken aikaa menee, että paikallistaa omiin tarpeisiinsa soveltuvat laitteet ja välineet. Aina ei ole pakko pumpata pelkästään rautaa tai tehdä liikkeitä laitteissa.

Löysin mm. TRX -välineet omassa tilassaan katosta roikkumassa ja hetihän se piti mennä kokeilemaan. Maiju on jokusen kerran kyseisissä laitteissa itseään jumpannut, joten tiesi mistä oli kyse. Itselläni oli ensimmäinen kerta, kun välineet näin livenä, mutta tiesin suuntaa antavasti mistä oli kyse. Kokeilun jälkeen tuli tunne, että voisin paneutua asiaan syvemminkin ja pistää koko kropan koville näinkin. 
Sukelsimme myös erilliseen tilaan, joka sisälsi mm. steppilautoja, kahvakuulia, käsipainoja, jumppamattoja ja -palloja ym. jumppatarvikkeita. Oikea 'naisjumppahuone'(!), jossa toki miehetkin saavat vierailla.

Siellähän tuli pallon kanssa jumpattua ylös ja alas, selkä palloa vasten ja pallo seinää vasten sekä muutama sarja vatsarutistuksia selkäystävällisesti. Vielä pitää aika monta vatsarutistusta tehdä, että kuvassa näkyisi vatsamakkaroiden sijasta sixpack (*kirjoittaja nauraa, koska matkaa on vielä pitkälti*).
Pallot pitivät sen verran hassun hauskaa ääntä, että meitä Maijun kanssa suorastaan nauratti siinä jumppauksen lomassa.

Mikäli TRX -harjoittelu kiinnostaa, lisätietoa löytyy alla olevan linkin takaa:
Tietoa TRX -harjoittelusta

                                                            Mari

1 kommentti:

  1. Musta tuolla Tikkurilassa oli aika kiva tuo jumppasali, koska siellä oli vaaleanpunaiset seinät.... Itsellänihän on tuo TRX kotonakin, mutta se on nyt vähän "hukassa".

    VastaaPoista